JOHANNA UTTERBERG - september 2013

Johanna Utterberg

TACK FÖR TÅRARNA PÅ KINDERNA OCH STJÄRNORNA PÅ HIMLARNA
Helgen svischade förbi lika snabbt som en leopard springer ungefär, likaså har hela september bara försvunnit. Nåväl, jag har varit på kalas hos kusin&familj, gått upp innan gryningen för att jobba och haft sushisöndag med familjen. Men nu är det måndag igen, än en gång har en ny vecka börjat alltså. Jobb idag och imorgon står det ledigt på schemat. Ska spendera min eftermiddag med min minsting till lillebror på stan, förhoppningsvis blir det fika och något nytt till garderoben!
ENVISA HÖSTVINDAR
Min fredag började redan vid 04.45 då min klocka ringde och jag begav mig mot jobbet. Dagen flöt på snabbt och jag slutade för en timme sen, hunnit med att tanka bilen och förlora min systembolags-oskuld! Och då vill jag påpeka att jag endast handlade ut rosévin åt min 85-åriga farmor. Nu är det träningsdags igen, jag sitter och väntar på att få komma in på ett basjympa-pass på friskis. Ska bli skönt att få träna bort träningsvärken jag drog på mig igår efter benpasset! Trevlig helg på er alla.LILLEBROR, BLI ALDRIG SOM JAG
Idag var jag tillbaka på jobbet med ny energi och kraft efter mina två dagar ledigt. Trevligt tycker jag, jag älskar mitt jobb och den bransch jag arbetar i. Hotell- & turistbranschen må kanske vara slitig emellanåt och under högsäsongen, men ack så kul jag har och jag trivs så bra i rollen som förmedlare till det första intrycket vid någons vistelse. Som receptionist må man vara det första intrycket för gästen, men lika viktig är man om man så jobbar som frukostvärdinna eller städare och får stå för god service. Så ja, jag som resenär och globetrotter vet precis hur jag själv önskar mig trevlig personal var jag än bor i världen och därför vill jag så gärna förmedla den vänligheten och göra gästens upplevelse till något utöver det vanliga när jag själv jobbar. Kanske är det bra att ha sig själv att relatera till ibland, det gör mig ständigt påmind om varför just jag älskar mitt jobb i alla fall.

Nu sitter jag med en kaffe i handen efter ett benpass på gymmet. Önskar nästan att någon kunde köra fram en rullstol till mig, är helt mör i benen, haha. Ha en bra kväll fina ni.