JOHANNA UTTERBERG - august 2011

Johanna Utterberg

SOMEBODY NEEDS YOU TONIGHT

Bild på min finafina väska som jag skaffade i London i juni. Den är perfekt nu till en klassisk kavaj och liknande. Datorn får plats och ett x antal böcker, så plus i kanten.


IT'S NOT A FANTASY
Klockan är tjugo över sex och här sitter jag i en sömnlös kropp. I natt har var det var hemskt, jag har seriöst inte sovit alls. Tittat på klockan stup i kvarten, haft feberinbillningar (alltså vakna drömmar, fast utan feber eftersom jag inte är sjuk), lyssnat på regnet som har smattrat på rutorna och vänt mig ett x antal gånger i sängen. Antagligen behövs det tändstickor för att hålla upp mina ögon i eftermiddag och femton liter kaffe på det. Att det skall vara så svårt? Gäsp.

Förövrigt så är det inte en jättelång dag idag; lite labbande på kemin, halv svenska, skolfoto och indelning av projektarbete-grupper. Yeahj. Sedan skall jag möta upp Jonatan för en fika innan jag drar mig hemåt för att gå på träning.
Puss
NEVER GONNA TREAT YOU BAD
Skön softarkväll kan jag lova. Hunnit med att fixat ihop grejer till våra fina utklädningar som följer de sista dagarna av veckan, så nu är jag redo inför både skolfotot imorgon och olympiaden på fredag. Tagga! Skall krypa ner i sängen alldeles strax med en tanke om att jag inte behöver stressa alltför mycket imorgon eftersom jag åker med mamma in. Nice med skjuts.
Puss