JOHANNA UTTERBERG - october 2013

Johanna Utterberg

DU SA ÅT MIG ATT STANNA UPP IBLAND
Vilken jäkligt härlig torsdag! Jag har idag jobbat på Rydells med blommorna och jag kan verkligen komma på mig själv vad jag gillar när det är högtider/storhelger, det blir sån rörelse i handels-branschen och arbetspassen är dubbelt så långa och roliga. Började vid halv sju i morse och inte förens vid halv åtta var vi klara, så 13 timmar senare hade alla butikerna fått sina leveranser. Hade lovat moster att skjutsa henne hem senare på kvällen, så passade på att hinna med en snabb middag/kvällsfika hos fina Emmie efter jobbet också vilket var mycket trevligt. Nu är jag dock hemma med borstade tänder och ska släcka lampan vilken sekund som helst för att sova. Mhm, få saker är så sköna som när man efter en lång dag får komma hem och krypa ner under täcket! Godnatt!
NÄR MAN TÄNKER OCH TYCKER OCH VET SAKER, DÅ ÄR MAN OFTA ANDRA MÄNNISKOR. MEN NÄR MAN KÄNNER NÅGONTING, SÅ ÄR MAN ALLTID SIG SJÄLV
Ledig onsdag och jag vet inte riktigt hur jag ska fördriva den. Har egentligen tusen saker som jag skulle kunna och bör göra, men orkar inte hålla på och fiffla med ett stökigt rum och rensning. Vi får se hur det blir, ska i alla fall göra mig en stor kopp kaffe så jag vaknar till lite och ringa till farmor&farfar och fråga om de har tid för ett litet besök.

Har ni sett att jag har bytt header-bild? Kortet är från min jordenrunt-resa då jag besökte Auckland och jag tog fotot mitt under min coast-to-coast-walk (ja, jag gick tvärsöver Nya Zeeland)! Kände att det i höstens gråiga behövdes något mer färgrikt, så därför fick dessa blommor lysa upp bloggen lite!
 
Visby innerstad från sin bästa sida
I WANNA START A FIGHT
Ni vet när man får en sån där jäkla adrenalinkick så att kroppen känns så lätt och hjärnan bara tänker bekymmersfria tankar? Inte?! I precis det tillståndet var jag förut, efter att ha varit ute och sprungit fem effektiva och snabba kilometrar! Det var ett jäkligt bra träningspass i vinden, skogen och med solnedgången framför ögonen. Man kan inte bli annat än glad efter något sånt!

Ätit, duschat och satt på en spellista med Håkan Hellström. Laddar upp batterierna och glömmer nu:et ett tag.
 
En svettig men jävligt nöjd tjej!