JOHANNA UTTERBERG - june 2015

Johanna Utterberg

SOMMAREN HAR TAGIT FART
Helgen har bara tutat på och jag har i princip inte gjort annat än att sovit, ätit och jobbat känns det som. Ska strax gå på ännu ett kvällspass för veckan och sen ser jag fram emot en ledig måndag då vi ska iväg söderut på kvällen för middagsmys hos mamma och pappa.

MOHEDA SWEDISH CLOGS
För någon vecka sedan skickade brorsan ett sms om att mamma ville köpa en för tidig födelsedagspresent (fyller år i september) till mig och det var dessa skönheter, ett par Betty-clogs från Moheda. Har suktat efter dem ett tag och jag är så glad som nu kan säga att de är mina! Ska se till att använda dem ungefär jämt, hela sköna sommaren.
 
 
LISTA
1. Vad har du gjort i dag? Powerwalkat, handlat, jobbat och käkat middag.
2. Ett bra citat? Man ska alltid försöka innan man påstår att man inte klarar något.
3. Är du besatt av någonting? Just nu är det iskaffe och vattenmelon som jag vill dricka/käka jämt.
4. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig? Jag har sjuk självdisciplin när det gäller måsten, jag snarkar när jag sover och jag dricker gärna whiskey.
5. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Indien, pga kvinnosynen de har i landet. Kändes inte tryggt eller bekvämt. Men jag är glad att jag fått se det med egna ögon, det måste man för att förstå hur det faktiskt ser ut.
6. Bästa högtiden och varför? Julen utan tvekan, eftersom jag älskar den mysiga stämningen som uppstår och allt annat som hör till; bak, julpyssel, julklappar och att klä julgranen.
 
7. Vilka världsdelar har du varit i? I Europa, Nordamerika, Asien och Oceanen.
8. Vilka yrken har du provat på? Kioskbiträde, servis, hotellreceptionist, frukostvärdinna, städare, pizzabud och blomleverantör. Samt kassabiträde och butiksmedarbetare som jag arbetar som nu!
9. Hur går du helst klädd? Bekvämt och varmt.
10. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Matte! Jag kanske inte fattade allt, men fascinerades av alla formler så mycket. Har läst matte A, B, C, D, E och Diskret, dvs alla mattekurser som finns på gymnasie-nivå.