JOHANNA UTTERBERG - march 2012

Johanna Utterberg

UPP MED FÖTTERNA PÅ BORDET
Det är över! Högskoleprovet kan äntligen få ta sitt skepp och segla ifrån mina tankar, jag tänker inte göra om det den närmaste tiden och det gick inte ett dugg bra! Nu vet jag i alla fall hur det går till och den här dagen har trots fem tråkiga provomgångar gått väldigt fort. Mitt hjärnkontor har arbetat på övertid, så det skall få ta det helt ledigt ikväll. Jag skall tillbringa kvällen på skönaste sättet, i soffan med massa filmer rullandes. Brorsan och jag håller på och fixar i ordning middagen nu och det tackar min skrikande mage för, jag är nämligen vrålhungrig!
Puss
HÖGSKOLEPROVET NÄSTA
Uppe med tuppen, så godmorgon! Gäspar sönder, men jag lär väl komma igång om någon timme när jag fått i mig morgonkaffet. Ska ladda en termos så att jag har något gott att dricka under dagen, som kanske kan hjälpa mig till att hålla ögonen öppna också. Så nu taggar jag de sista timmarna, sen så kör vi HÖGSKOLEPROV.
Puss
MAN FÅR LOV ATT SAKNA
Nu har jag förberett lite inför morgondagens aktivitet och försökt förbereda mig mentalt. Jag har aldrig skrivit högskoleprovet tidigare, så jag vet inte riktigt vad jag har givit mig in på, men det blir nog bra ändå! Det stora målet med dagen imorgon är bara att komma dit och genomlida antalet timmar som man har på sig, sedan kan jag checka av det från min lista över saker att göra i livet. Jag menar, det är inte allvarligare än så.

Skall kasta mig i sängen nu, eftersom jag skall vara på plats strax efter åtta imorgon. Ni andra kan ju njuta av fredagsmyset några timmar till. Godnatt.
Puss