JOHANNA UTTERBERG - november 2012

Johanna Utterberg

THE TIME IS YOURS
Första arbetspasset avklarat, känns skönt! Går på andra vid halv fem, så jag har gott om tid till att hinna med både en sväng förbi kontoret, powernapa på Michaelas soffa och handla åt mami. Äter lunch och tar igen mig lite för tillfället, välbehövligt när man varit igång sen tidigt i morse. Rackarns underbart att det är en ledig helg som väntar med familjemys och middag ute med tjejerna!
 
 
FRIDAY, I'M IN LOVE
Fredagsmorgon och det är jobbdags snart! Härligt, eller hur? Varit uppe sen fem, ätit frukost och vaknat till liv lite sakta. Jobbar dubbla arbetspass idag också, så det är bara att ligga i och ge järnet!

Ha en bra fredag hörreni!
PussPOWER TO THE PEOPLE
Jobbade igårkväll och jobbar hela dagen idag. Börjar klockan sju, så jag är verkligen uppe med tuppen. Känns i kroppen idag att jag gjorde en längre powerwalk igår med ryggsäck (dock endast med några kilo packning). Räknade ut att jag avverkade en sträcka på över 15 km, varav att jag sprang de sista två kilometrarna för att pressa mig själv på ännu lite mer energi. Så jävla härligt när jag var färdig, jag var så svettig och så nöjd!
 
Igår fyndade jag ordentligt! Eller rättare sagt hittade jag julklappen till mig själv, nämligen jeans x3, precis vad jag behövde! Perfekta, satt som en smäck allihopa, från Cubus. 297 kronor! KATCHING.