JOHANNA UTTERBERG - may 2011

Johanna Utterberg

DU VAR SÅ OPROFESSIONELL
Ojoj vad bra jag mår nu. Kom hem strax efter tio och kände mig alldeles för nervös och uppe i varv för att gå och lägga mig, så fyllde på badkaret och hoppade i med en bra bok i handen och tända ljus bredvid. Tror att det var precis vad jag behövde, en egen stund sådär, då jag kunde slippa fokusera på plugget och bara få slappna av. Så nu är jag ren och fräsch, känner mig mycket mer energifylld än innan och kan lugnt gå och krypa ner i sängen. Imorgon är det slutprov i fysik, idrott och filmkurs som står på schemat.
Puss och godnatt

Den här stan gör mig galen igen


STIRRADE IN I LINSEN
Riktig mysig fruktstund och försök till att plugga. Så långt har vi kommit i alla fall.
Puss

Banan, kiwi, nektarin, apelsin, passionsfrukt och äpple.


LÅNGSAMT GENOM RUMMEN
Slutade skolan för en timme sen efter ett svenskaprov som faktiskt kändes ovanligt bra. Men nu skall jag vara tyst och inte säga för mycket, eftersom jag inte har en susning om resultatet. Det var däremot min sista svenskalektion innan sommarlovet, så det kör jag en STOR tumme upp för!

Jag och Alexandra skall plugga, så sitter och väntar in henne ifrån hennes matteprov. Vi har laddat upp med en massa frukt, så vi får lite energi mellan fysikuppgifterna. TAGGTAGG, måste försöka banka in det i huvudet på mig själv, om det så är det sista jag gör!
PussOch vi vet och du vet allt tar slut