JOHANNA UTTERBERG - september 2011

Johanna Utterberg

ATT STANNA KÄNNS SÅ RÄTT
Himlen är superfin ikväll ifrån mitt fönster! Dessutom så har jag gjort framsteg i pluggandet så nu avslutar jag det för kvällens fredagsmys. Strax blir det middag med familjen. Ha en bra fredagskväll allihopa.
Puss

Varma färger

SAMLAT DAMM PÅ MIN GITARR
Har fastnat totalt, men tänker inte ge mig förens jag har fått det att fungera i flashfilen. Ibland kan jag verkligen inte alls förstå hur jag tänkte när jag valde IT-inrikting med en massa programmering? Jag hade ju inte en susning om varken det ena eller det andra, men när man verkligen vill lära sig nya saker så går det. Alla som har varit där vid gymnasievalet vet att det är ett helvete om man inte har en tanke på vad man vill bli eller vilket område man skulle vilja jobba inom när man blir stor. Dock så var mitt val verkligen en vändpunkt, jag var ute efter nya kunskaper och jag har hamnat rätt. Men som sagt, ibland blir man lite frustrerad när saker inte vill fungera och då kan man undra om man ens är lämpad för ämnet. Eller om ens hjärna har missat den logiska delen i utvecklingen?

Tog en fikapaus och städade av nedervåning, så nu är jag åter här igen och skall kämpa med pluggandet. Min familj har inte kommit hem ännu, så det är skönt att sitta här på stolen och dingla med benen, lirka med kod och känna på lugnet som om det vore ett konkret objekt. Att det är fredag gör det hela ännu bättre.
Puss


(Kaffe)rörande.

MAN KÄMPAR FÖR EN PLATS
Home. Skall försöka plugga bort lite så att man kan få slappna av i helgen och hinna med roliga saker. Jag har bland annat grejer att få klart på mitt multimedia-arbete som jag vill få klart. Men jag är beredd för en eftermiddag bland kodrader, mjukiskläderna är på och kaffet står bredvid. Bra start.

Senare skall jag försöka ta mig ut på en powerwalk i det vackra vädret.
Puss