JOHANNA UTTERBERG - january 2015

Johanna Utterberg

KAFFE OCH EN MATTIDNING
Sov ända till för en liten stund sen, trots att vi var i säng tidigt igårkväll. Vi var ute och åt middag med Patriks familj och åkte hem direkt efter eftersom Patrik inte riktigt kände sig 100. Nåväl, vad skönt att snön är borta, det är jag glad för! Vi ska inte göra så mycket i helgen, njuta av ledigt, jag ska försöka få in företagsekonomi-uppdraget, fixa och pyssla lite här hemma med städning och papper som ska sorteras in i pärmar.

Men först, ska jag sitta här och njuta av mitt morgonkaffe samtidigt som jag ska bläddra i nya "Allt om mat", som jag fick igår. Mhhhm!

 
FREDAG
Asså vilken sömntuta jag är, min kära sambo ringde och väckte mig vid halv tolv för jag hade ännu inte vaknat då! Jag kan åtminstone konstatera att jag känner mig lagom ordentligt pigg nu i alla fall och redo för det dagen ska bjuda på. Jag ska försöka plocka lite här hemma idag, dammsuga, byta gardiner och sånt där roligt. Ikväll ska vi dock in till stan och käka middag för att fira Patriks lillebror som fyller år, det ska bli kul.
 
 
BULLBAK
Här kör vi kvällsfika just nu, jag och min fina karl. Hade verkligen ingen inspiration eller motivation till plugg efter fyratiden så bestämde mig för att baka bullar. Klokt beslut Johanna, godaste bullarna jag någonsin gjort! Att baka är lite som terapi. Pratat med Beatrice nu under kvällen också och vi är så jäkla peppade på vårt projekt. Vi ska faktiskt köra igång på en gång, men jag tänker inte berätta något riktigt ännu.