JOHANNA UTTERBERG - july 2011

Johanna Utterberg

MED TRE GLADA MUNNAR
Min mamma är bäst på att få mig att tappa koncentrationen! Hon satt och skrek om vilka fina kläder HM hade, så jag gick dit och vi satt där tillsammans. Och nu har jag, som har noll i inkomst och redan ligger tillräckligt långt bakom min månadsbudget på grund av min feta konsertbiljett, klickat hem fyra grejer. Tillåtet? Nej. Borde finnas shoppingslås på muspekaren, det här lär bli en jobbig höst. Men jag får ta och bita i det sura äpplet och skärpa till mig nu! Om det ändå gick, men haha, jag är nog ibland som en groda utan ben. Hopplös! Och pluggningen släppte jag taget om direkt och nu finner jag ingen motivation till att sätta mig med boken igen, så jag vandrar nerför trappan och är lite social istället.
Puss


Det kan kännas så långsamt när så mycket kan vinnas.


ANDRA HAR SÅ FIN PLANERING
Här sitter jag med en STOR kopp kaffe (en halvliter kaffe för att vara petig och exakt) och tänker plugga lite körkortsteori i lugnet innan stormen. Lär väl inte hinna så mycket nästa vecka om jag gissar rätt. Är nyduschad och fräsch också, helt sjukt underbart efter dygnet i vildmarken på Fårö. Inte för att det är vilda djur som hägrar där, men jag kan upplysa om att mina små kusiner är allt annat än tama emellanåt. Så det var deras närhet som gjorde att jag tänkte på att det kändes som om jag varit mitt ute i vildmarken, men mina mostrar är inte så lugna de heller. Det räckte med en biltur till Ica igår för att jag skulle inse det, haha. Men tycker om dem så oerhört mycket ändå trots att man ibland kliar sig i huvudet och de lyckas få ens ögon att växa till tefat med allt de hittar på och berättar. Släkten är värst, eller hur säger man? Haha. Puss


Vårt palats är ett fullkomligt kaos.


HELA HAVET FULLT AV BÅTAR
Hittade tre bilder till ifrån gårdagen! Vi tittade och klappade på pållehästar och myste i mosters husvagn tills läggdags. (Lilla minikusin på den vänstra bilden.)