JOHANNA UTTERBERG - september 2015

Johanna Utterberg

FLER DETALJER FRÅN VÅRT HEM
Tänkte att jag kunde visa lite fler små detaljer från vår etta! Köpte en vacker murgröna i fredags som så vackert hänger ner över byrån i ett av våra hörn och förhoppningsvis så ska jag lyckas hålla liv i den ett tag. På samma silverbricka står även två ljushållare och en ram med vårat kärleksdatum som jag själv har knåpat ihop. Längs byrån står även en spegel med vacker silverram och flera tavlor, bland annat de två som syns på den undre bilden. Tavelramarna är från IKEA och jag har sedan klippt ut två helsidor från inredningsmagasin och ramat in dem, i brist på andra prints och idéer. Tyckte det blev lite häftigt för på så sätt så har jag fått in lite färg i allt det vita som vi ska ha här i vår enrummare!
 
 
FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM
Pga av bildbrist tänkte jag passa på att hinta om att ni gärna även får följa mig på instagram, @johannautterberg! Jag blandar bilder på mat, inredning, resor och andra roligheter från min vardag. Hoppas åtminstone att några av er finner mitt instakonto intressant och vill börja följa mig!
 
 
TJUVTITT PÅ NYA SOVHÖRNAN
Jobbat heldag denna lördag, men imorgon väntar sovmorgon till 13, sedan ett kort tretimmars-pass innan vi ska ut på kalas för en av mina yngre kusiner. Så skönt att få ha en lugn söndagsmorgon med sambon, gofrukost och mys, har knappt hunnit med något av de ovannämnda på senaste tiden då både jag och Patrik har jobbat ungefär var eviga helg.
 
Bjuder på ett kollage av mina senaste tagna mobilbilder. Ger er också en liten tjuvglimt på vår nya fräscha sovhörna och det nya soffbordet!