JOHANNA UTTERBERG - december 2015

Johanna Utterberg

HOPPAS ATT NYA ÅRET KOMMER MED TIDEN

Jag hoppas att ni alla har haft härliga dagar nu i jul, oavsett om ni har firat den eller inte. Samtidigt vill jag be er att ursäkta mina sega svar på era kommentarer och att uppdateringen har varit brutalt dålig här på bloggen senaste veckorna, men jag har bara inte orkat anstränga mig. Hur som haver, om en vecka är jag arbetslös och lär ha mer tid till både det ena och det andra, även om mycket prio ska ligga på att bygga upp mitt företag nu i början av året.

Har fått så mycket fina julklappar av familjen, bland annat ett sigma-objektiv, pengar, bok, smyckesskrin, baksten och lite annat till hemmet! Och nu vill jag bara få tag i mina idéer för lägenheten som jag har, bland annat optimera den garderob som vi har så att vi både får plats på bästa sätt. Har klickat hem lite snyggt som ska upp på väggarna också, men de måste såklart målas färdigt först.

 

GOD JUL

Tittar in lite snabbt för att önska er alla God Jul och hoppas att ni får en lugn och underbar julhelg. Jag har överlevt tre hektiska dagar på jobbet och har nu en sista jobbdag imorgon innan jag också får fira jul och vara ledig i hela tre dagar. Har inte haft en sån sammanhängande ledighet sen början på augusti så nu jäklar är det på tiden att försöka få lite frid i sinnet.

Förresten, knäppte nyss en bild på vår mysiga hörna med gran, soffa och matbord och bara älskar hur hela lägenheten börjar utforma sig! Det blir så bra det här.

 
FJÄRDE ADVENT
Jobbade bara ett kort pass idag, men det är nog ändå och jag vet ju vilka hektiska dagar som väntar mellan måndag och onsdag i butiken! Men jag krigar på, trots att påsarna under ögonen börjar bli allt annat än vackra och tålamodet trilskas med mig. Har åtminstone haft en kvart över till att beställa in fyra nya produkter till StyleMood och det ska bli så roligt att få visa upp dem för er när de anländer till min lagerlokal! Förhoppningsvis så kommer jag snart kunna presentera lite fler miljö- och produktbilder från egen fotografering för er så ni kan se hur produkterna gör sig i olika miljöer. Dessutom ska jag köra bort alla kartonger till lagerlokalen där allt ska förvaras och se till att jag får ordning och reda på allt. Men mer om det längre fram!
 
Önskar er alla en fin fjärde advent och jag hoppas att ni njuter av julmyset ordentligt nu!