JOHANNA UTTERBERG - february 2015

Johanna Utterberg

KOH MAK
Om ni undrar vad vi gör? Såhär ser den typiska semesterdagen ut för oss; vaknar, äter frukost, solar, badar, äter lunch, solar, badar, thaimassage, dusch, happy hour, middag. Snacka om att njuta! Jag ville inte nämna att det innefattar sånt där som solsveda och svullna läppar (har bränt mina läppar något så förjävligt), för det är så ljuvligt här att det där onda bara hör till! Idag hade vi lyckan att få se en delfinflock dra förbi utanför stranden på morgonen, så himla häftigt. Tog en thaimassage på eftermiddagen med utsikt över vattnet, så kroppen har fått sitt och vi har redan bokat tid för imorgon. Till middagen åkte vi iväg till Ao Kao White Sand Beach och åt bland annat smarriga friterade räkor och kycklingspett, vi hoppade över happy hour(s) idag men går på det imorgon igen vid baren som ligger ett stenkast bort.
 
Vi kom hit till Koh Mak Resort igår och mötte då upp mamma, pappa och Hugo igen, så nu har vi fyra dygn som vi umgås med dem innan vi åker iväg på olika ställen de sista två dygnen av resan. För tillfället bor vi i en fin och sval bungalow några meter från vattnet och det är så himla fint här, vi har både tillgång till en pool och det klara varma vattnet. Imorgon hade vi funderingar på att åka och snorkla, men istället ska vi nog leta reda på en kanot och dra ut på en paddeltur. Dagarna går ju så himla fort!
 
 
BILDBOMB FRÅN THAILAND
 
VI HAR FÖRFLYTTAT OSS
Slänger in ett inlägg fast att det är mitt i natten här borta, men jag råkade vakna till och plötsligt ha tillgång till internet så lika bra att passa på!

I måndags förflyttade vi oss från Koh Kood till en liten ö som heter Koh Rayang. Där har vi nu har haft underbara dygn och efter vår första natten kom även min familj ut dit, så vi sammanstrålade med dem. Ön är inte större än 150 meter på bredden, med endast 12 bungalows, kritvit sand och klart turkost vatten runt omkring. Magiskt är ordet, verkligen vackert och ni ska få se bilder!

Igår drog vi vidare till Koh Mak där vi ska tillbringa tiden tills på måndag. Det går verkligen ingen nöd på oss!