JOHANNA UTTERBERG - october 2011

Johanna Utterberg

EN GOD VÄN GÅR FÖRST
Dagen har varit lång. Inte för att jag har gjort något speciellt som har fått timmarna att gå, utan eftersom jag varit uppe sen halv sex och chillat galet. Höstens spellista har gått på repeat, jag har sjungit med de ord som jag har kunnat och verkligen njutit av min sista lediga dag. Sitter här nyduschad och fräsch, skall strax krypa ner i sängen för att vara ordentligt pigg imorgon och redo för skolan. Inget jag direkt sett framåt emot denna lediga vecka, men jag glädjs i alla fall åt att vi går emot en mysig högtid (det känns overkligt, men det är mindre än två månader kvar till julafton!).
Puss
TEMA RHODOSUTAN KÄRLEK ÄR DU TOMHÄNT
Hunnit med frukost, börjat på sista säsongen av Prison Break och pluggat lite. Det går bra nu. Jag har dragit på mig nackspärr också, vilket känns sådär lagom skönt. Har planer på att gå ner och leta fram vetekudden och värma den, så att jag kan få vrida på huvudet någongång.

Har fixat ihop massa underbara spellistor också, så sitter och njuter av musiken ifrån högtalarna i takt med att jag tar mig framåt i plugget. Ljuv känsla det där. Det är otroligt vilka energikickar jag får ifrån musik, vad vore världen utan den?
Puss