JOHANNA UTTERBERG - december 2013

Johanna Utterberg

KÄRLEK
Firar in mitt nya år med min bästa vän, pojkvän och nya kompisar. Så härligt och jag säger bara att livet är bättre än bäst. 2014 ÄR SNART HÄR!!!!!!! Gott nytt år!
 
SPENDERAR DAGARNA VÄL
Ni får ursäkta, men att blogga känns inte som det viktigaste när man har 10 dygn hemma innan man ska ut och resa igen. Håller mig sysselsatt ändå om vi säger så och jag är så glad att jag har någon som fyller mina dagar med lycka så som han gör. Mycket familjetid också, vilket bara är mysigt! Jag har jobbat korta pass både på juldagen och igår, men nu är jag ledig ända till den 1a februari.

Idag ska jag packa om väskan inför Indien, fortsätta min städning som jag redan har påbörjat nu under morgonkvisten och sedan dra till Slite för att spendera helgen där.MERRY CHRISTMAS
Jo, visst hann jag hem till julafton alltid! Vid 00:50 den 24e fick jag äntligen slänga mig i min egen säng igen, rejält utmattad efter lång resa. Och ja, jag vaknade upp med min bättre halva bredvid mig och fick fira en mysig julafton med släkten. Kunde inte bli bättre!

Idag och imorgon står det jobb på schemat, jag menar, det är jobbigt att ha semester för länge. Ikväll är det även utgång på G, så det är full rulle och så förbaskat skönt att äntligen vara hemma!