JOHANNA UTTERBERG - august 2015

Johanna Utterberg

JAG ÄR REDO
Nu är lägenheten städat och färdigputsad inför morgondagens firanden då jag har både fika med mor- och farföräldrarna och tacokväll med moster och gänget inplanerat. Kylskåpet och frysen är proppfulla och jag har förberett så långt det går även till onsdagens händelser (alltså själva huvuddagen), så nu är jag förhoppningsfull om att allt går enligt planerna och att mina gäster också tycker att det ska bli trevligt!
 
Passade på att ordna lite höstfint med rosor, silverbricka och sommarens loppisfynd. Älskar detaljer i hemmet, det gör så mycket!
 
 
AUGUSTIHELG
Idag har jag haft ett hektiskt arbetspass på jobbet i och med att det varit den årliga marknaden här i Slite idag och vi haft specialförsäljning i samband med det. Superkul såklart och massa folk, precis som väntat (och vanligt)! Mötte upp mamma och pappa när jag slutat för att gå hem och ta en spontanfika tillsammans när de ändå var här och har nu hamnat på soffan lagom slutkörd med ett inredningsmagasin.
 
Längtar som tusan till alla födelsedagsbesök nästa vecka förresten! Eftersom vi bor i en etta så delar vi upp besöken i mindre grupper, vilket är en bra fördel då man verkligen hinner prata med de som kommer och man kan fira i flera dagar. Imorgon väntar några timmars jobb och storhandel, sedan kan jag nog kalla mig redo för det som komma skall vecka 36! Jag hoppas att ni alla har en underbar helg!
 
 
FÖDELSEDAGSPLANERING
Minns knappt vad jag har gjort de senaste dagarna men ändå rusar timmarna iväg. Igår var vi ute och käkade och firade mamma som hade fyllt år och det var himla gott och mysigt! Idag har jag varit hos doktorn och tagit blodprov för att kolla mitt järnvärde, hängt på jobbet i tre timmar för att komma ifatt lite extra inför helgen och börjat förbereda med inköps-listor och grejer som skall fixas inför nästa veckas födelsedagsfirande (bara sex dagar kvar). Försöker även städa och ordna till det lite fint här trots att väggarna ännu inte fått färg på sig, men det kommer när det kommer!