JOHANNA UTTERBERG - january 2014

Johanna Utterberg

GENOM RÖKEN FRÅN FABRIKERNA
Plura har alltid lyckats sätta ord på mina livs-situationer och likaså gör han nu. För ja, mitt nya hem ligger faktiskt just i röken från fabrikerna och det känns helt ärligt hur bra som helst. Första dagen (för i år alltså) på jobbet idag och det är galet kul att va tillbaka! Har blivit serverad mat av pojkvännen och sett serier, jag är bra bortskämd jag. Imorgon ska jag träffa mamma för lite morgonträning på friskis.
 
DU ÄR STJÄRNAN PÅ MIN HIMMEL
Strax efter åtta igår kväll låg jag utslagen på soffan med nackspärr/axelvärk och magont. Nåväl, idag känns kroppen allright igen, så jag är glad! Eftersom jag lyckades tvätta upp all tvätt igår (höll på i sex timmar, min pojkvän må vara värre än en tjej och ha en garderob större än vad lägenheten ens rymmer men det är okej ändå), så ska jag idag se om jag kan tömma mobilen på bilder från de senaste åren och ladda upp inför årets första arbetsdag som är imorgon. Jag har haft nästan två hela månaders semester, så jag är rent av energifylld och riktigt redo för att komma tillbaka på min älskade arbetsplats!


SAGT HEJ TILL TRÄNINGSKLÄDERNA IGEN
Måndagen startade jag med en timmes powerwalk, det är alltid en lyx att få börja dagen så. Sedan tuffade dagens timmar på med lunchdejt, en sväng till stan för att uträtta lite ärenden, fika hos faster och visning. Jag sa även hej till gymmet efter alldeles för lång frånvaro, vilket var jäkligt peppande! Idag ska jag tvätta och greja lite här hemma. Njuter av de sista semesterdagarna nu, för på torsdag kör vi igång på jobbet igen!