JOHANNA UTTERBERG - TIME TAG

Johanna Utterberg

TIME TAG

Vad är ditt förhållande till tid? Ångestladdat pga att jag upplevt en hel del stress senaste halvåret i och med mitt jobb. Jag är en planerare och tar mig gärna tid till att planera, för att sedan vara riktigt effektiv och kompis med tiden.

Vilken tid på dygnet gillar du bäst? Antingen den tidiga morgonen på en ledig dag, typ mellan 05:00-07:00, då man vet att man har hela dagen framför sig och så många timmar att fylla med härligheter. Min andra favorittid på dygnet är natten om jag är pigg och inte behöver gå upp tidigt dagen efter, kan vara väldigt effektiv efter 22:00 och in på småtimmarna faktiskt.

Vilken är den bästa veckodagen? Fredagen, men endast OM jag har en ledig helg och får dela fredagskänslan med alla andra. Annars har jag ingen speciell favoritdag.

När går tiden som snabbast? När jag vill att den ska stå stilla, typ när jag sover bredvid han jag älskar, när jag/vi gör något kul med familjen och vänner och när man är ledig.

När går tiden som långsammast? När man sitter i tvättstugan och stirrar på den där klockan på tvättmaskinen som visar att det är endast 1 minut kvar. Den minuten är i verkligheten väldigt många fler minuter.


Hur länge tar det för dig att sminka dig? 
Eftersom jag använder väldigt lite smink, i stora drag endast mascara och eyeliner faktiskt, så går det väldigt snabbt. Ge mig två minuter så är jag klar!

Vilken tidsepok skulle du vilja leva i bortsett från denna? Ingen, jag vill och försöker ännu lära mig att leva i nuet. Bara det är svårt nog kan jag tycka!

Äter du fort eller sakta? Ganska lagom fort. Jag vill alltid ha tid att äta i lugn och ro, därför ser jag gärna att en timme är avsatt till frukost innan dagen drar igång så att jag slipper slänga i mig något.

Vad gillar du mest att lägga ner tid på? Familj, sambon och vänner, mitt företagande, bloggen och kameran.

Vad gillar du minst att lägga tid på? Folk som inte bryr sig, saker där jag aldrig får något tillbaka och allt som heter vika tvätt för det är så himla tråkigt.


När brukar du gå upp och lägga dig på vardagar? 
Jag brukar gå upp 30 min innan jag börjar jobba, men på lediga dagar försöker jag ibland sova ifatt lite eller gå upp tidigt bara för att hinna med mycket mer. Jag går och lägger mig när jag känner för det, behöver oftast 8 timmar sömn för att inte bli för gnällig och hemsk på dagarna, så jag är ganska noga med min sömn. Men älskar att vara uppe länge när jag inte behöver gå upp tidigt dagen efter.

Vad skulle du gärna haft mer tid till? Mitt företag (men det får jag ju snart!) och livet i allmänhet, det går ju för fort.

Vad gjorde du för tre timmar sedan? Då stod jag och plockade varor på jobbet i godan ro. Nu ligger jag istället på soffan, redo för fem dagar ledigt med bara massa roligt! Jihaaa!

Vad gör du om tre timmar? Om tre timmar sitter jag förmodligen i samma soffa, företagsjobbar, dricker kaffe och ser tv. Jag är effektiv så och kan göra många saker samtidigt.

Var ser du dig själv om tio år? Om tio år ska jag leva på mitt företagande, vi ska bo större och kanske har vi börjat bilda familj?

#1 - Fanny Edfast

Jag tycker att tiden går som långsammast på löpbandet :')

#2 - Mirre

Ohh skoj, denna lista snor nog jag med mig

#3 - ♫♪ sandra

kul att läsa :)

#4 - GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Agree att det är en sjukt jobbig känsla när tiden inte räcker till. Tänker ofta på hur mycket mer tid man skulle få om man inte behövde sova. Bara sova när man känner för det, eftersom det bara är så jäkla skönt. Hade varit drömmen, haha ;)

Himla fina bilder förresten!

#5 - Sarah

E ja ledig e ja aldrig vaken så tidigt om ja inte ska iväg haha :)

#6 - Angelix

Bra inlägg!!

#7 - Carolina Thoor

En riktigt rolig tag! :D

Sv; tack ska du ha! :D

#8 - Matilda Berlin

Så himla bra svar! Jag gjorde verkligen den där med minuten i tvättstugan ikväll (tiden har aldrig stått så stilla) i förhoppning om att hinna starta sista tvätten - vilken jag missade med 2 min... Så surt ;) Ha en underbar kväll! Kram

#9 - Julia Svensson

Åh såå kul att läsa!!

#10 - Caroline

Härligt inlägg!

#11 - Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Kul att läsa :)

#12 - MALIN

Älskar dessa typ av listor! Så kul att läsa dina tankar! Kram

#13 - Netti Starby

Kul läsning och jag föredrar också att gå upp tidigt och älskar fredagar :-D Kram

#14 - Ajli Müller

Gud vilken rolig tag, den får jag väl göra? :)

Jag håller med om tvättstugeminuten... usch. Men nu har jag tvättmaskin i lägenheten och det känns mycket bättre :D

Svar: Självklart får du göra den!! :) Gud vad härligt med egen tvättmaskin! :D
JOHANNA UTTERBERG

#15 - Henrik Olsson

Vi får väl verkligen hålla tummarna att du kan leva på ditt företag om några år! :)

#16 - Misstossequeen

Bra lista 😊

#17 - Amanda

Kul att läsa :D Önskar jag var snabb på att sminka mig, är världens segaste haha!

#18 - NICOLE

Men oouh att du känner att tid är ångestladdat tack vare stress och press.Det var inte kul att läsa :(( Hoppas det kan bli bättre nu när saker och ting sker lite mer på dina villkor :)
Stor kram till dig och ha en toppenonsdag! =)

#19 - Kaisa

intressant att läsa! Är också en planerare på både gott och ont!

#20 - Jeanette

Fredagskänslan är verkligen underbar. När man vet att man ska vara ledig och hitta på massa roliga upptåg under helgen!

#21 - Jessica

Rolig tag, känner speciellt igen på det där med att tiden går som snabbast när man sover bredvid den man älskar, den tiden går alltid för fort!

#22 - Amanda CL

Vilken annorlunda lista och kul!

#23 - Emelie Pahlin

Håller med om att när man kollar på klockan eller timern när den räknar ner, när det är en minut kvar, går det såå långsamt haha!

#24 - Kattis

Kul att läsa och nog finns det en del likheter med hur jag skulle svarat på vissa av frågorna!☺

#25 - JUNITJEJ

Så kul lista!