JOHANNA UTTERBERG - A FRIDAY TAG

Johanna Utterberg

A FRIDAY TAG

Bäst hittills denna vecka: Att helgen ännu kommer! Vi har en helt ledig (äntligen) hemmahelg framför oss så det blir bara lata dagar med massor av mys, gott att äta, serier, soffhäng, samt rosépremiär ikväll!

Sämst hittills denna vecka: Att Patrik har haft ett maraton med nattpass och jag har behövt sova själv ända sen förra fredagen. Stackars mig känner jag, kommer pussa sönder honom under helgen nu alltså så han kommer vilja skicka in mig på psykrehab fortast möjligast (hehehe)!! 

Det här tänker jag mycket på: Jag tänker mycket överlag, men just denna vecka har jag haft tankarna lite extra på vårnyheter för StyleMood, hur jag ska gå tillväga för att utveckla mitt egna varumärke och att jag älskar vårkänslor.

Vad jag har på mig idag: Först jobb-kläder, men sen när jag kommer hem så ska jag ta en lång dusch och byta om till sköna tights och en vit långärmad topp. Väldigt ledigt och bekvämt för en lat fredagskväll med sambon där hemma!

Vad jag gör denna fredag: Jag jobbar 05:30-13:30 idag, sen ska jag göra helg och passa på att ta igen mig lite genom att kika runt på bloggar och svara på kommentarer innan det blir dags att börja duka upp kvällens festmiddag och korka upp favorit-rosévinet! Jag förklarar alltså vår denna fredag genom att ha rosé-premiär, det spritter i kroppen på mig såhär års när jag får vårkänslor av solen, ljuset och tanken på att vi går mot sommaren (även fast att jag vet att vi lär ha minst tre omgångar snöoväder till innan våren kommer på riktigt, men ändå)!

Fredagssminket: Very naturellt. Som vanligt det vill säga, ett tunt lager puder, eyeliner och så mascara. Jag är inte svårare än så!

Nästa vecka ser jag fram emot: När vi ska till Stockholm! Det ska bli himla trevligt och roligt med en weekend däruppe då vi bland annat ska agera flytthjälp och umgås med Patriks syster och hennes karl!

Morgondagens planer: Vi ska äta go helg-frulle tillsammans, det är morgondagens största plan eftersom de senaste 3-4 helgerna har Patrik jobbat natt och då alltså sovit förbi frukoststunderna. Jag har köpt croissanter att grädda, goda tillbehör och resten av dagen blir det hemmamys och då ska jag lugnt och sansat passa på att fota massa produktbilder att ha i arkivet till kommande arbetsveckor under mars månad.

Vad jag ska göra på söndag: Söndag blir även det en rejäl återhämtningsdag för på måndag är det dags för uppvärmning på jobbet inför mars intensiva dagar. Jag tänker ta en powerwalk och köra ett lyxigt hemma-spa, titta på serier och ligga med duntäcket i soffan. Tänker föreslå för sambon att vi ska köra på hämtmat dagen till ära dessutom, allt för att få full relaxing!

#1 - Eleonora Adriana ♥

Hoppas din helg blir mysig :)

#2 - N

Fin du är!!

#3 - Dixi Wonderland

Jag längtar också en massa efter helg även fast jag ska fota en massa :P

#4 - Madde / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna

Så fint ni har det och så fin bild på dig :)

#5 - Pauline Hurtig

vad kul med stockholm :D

#6 - Netti Starby

Vad härligt med en lat-helg och det ska jag också ha! :-D Kramis

#7 - annelie

fin bild på dig

#8 - NICOLE

Men åh så härligt med en ledig hemmahelg med bara massa mys :D Hoppas ni får det fantastiskt! Kram

#9 - Mirre - Sweetwords

Skönt att ni får fredagsmysa och sova tillsammans nu då och härlig lista, jag sminkar mig ickså så i regel och lite mer vid ex sväng på stan eller så

#10 - Cissi

Låter som att du överlag haft en bra vecka och har en skön helg framför dig. Trevlig helg ;)

#11 - Emelie Andersson

Fina du, trevlig helg! :)

#12 - TereseFlinth

Åh låter som ni kommer äta riktigt gott ikväll!!

sv: Tack snälla!!
Kramis

#13 - Fanny

trevlig helg :D

#14 - Bella

Så fin du är!

#15 - Amanda

Men hur mysigt låter inte helg frukost och hemma spa?! Och vad kul med Stockholm! :D hoppas du får en jätte mysig helg finis! Kram

#16 - Carro

Fint du är och underbart med fredag och helg :)

#17 - elin

Sv: Åh vad roligt att du tycker det , tack detsamma finis :)

#18 - Gabriella

Åh så gott med helgfrukost!!