JOHANNA UTTERBERG - WEEKEND TAG

Johanna Utterberg

WEEKEND TAG

Hade gjort vad som helst för: Att kunna överleva endast på mitt företagande och slippa vara en del av kaos-scheman, extrapass, sommarjobbare, 7-16-jobbare och fast i ett ekorrhjul som någon annan bossar över. Att fastna i allt det som jag rabblade upp är min värsta mardröm, jag fungerar helt enkelt inte i det och jag vill inte vara beroende av andra på det sättet. Men jag är påväg mot drömmen, vänta bara vad jag ska kicka ass om ni ger mig lite tid!

Vill ha i min garderob: Snygga toppar med volanger som är fina både till vardag och fest. Jag vill ha det även fast att jag bara går i jobbkläder eller mys-tights hemma, vill veta att jag är redo om det skulle bli värsta flowet med kalas- och middagsinbjudningar under våren!

Humör: Väldigt bra men utmattad. Är så glad att det är helg, känner mig lättad att inte ha massa måsten och njuter för fullt av att det bara är lördag morgon och att det typ är hela helgen kvar!

Senaste köpet: Senaste köpet om man bortser från mathandeln så var det mina nya jeans och en vacker trenchcoat som jag längtar till att få inviga. Och det här mobilskalet nedan!

Dagens cravings: Daim! Tur att det är godisdag för min del och att jag kan unna mig massa daim-choklad ikväll efter maten! Önskar att jag kunde äta det jämt även fast att det fastnar i tänderna.

Vad gör jag om en timme: Om en timme ska jag fota massa nya produktbilder! Ligger lite för mycket efter med arkivet efter denna arbetsvecka för ja ni vet, balans existerar inte just nu. Men känner att jag har inspiration och ork nu efter en lång natt sömn, så det är bara att sätta igång.

Något kul planerat i veckan: Nej så långt har jag inte ens orkat tänka, jag vet bara att jag har ännu lite mer jobb på mitt arbetsschema än denna vecka, så det är bara att kriga sig igenom. Får dock ta och uppdatera kul-planerna så att jag har något mer roligt att se fram emot och som får en att orka!

Dagens tanke: Mina underkläder börjar ta slut och tvätthögen tvättar inte sig själv, så jag ska ta tag i den idag medan sambon jobbar. Kommer känna mig så glad när garderoben är påfylld av nytvättade kläder och högen försvunnen.

Skulle aldrig säga nej till: En resa till mitt drömresemål!

Vad kommer du köpa inför sommaren? Inför sommaren har jag inget speciellt som jag ska köpa mer än en ny bikini! Dock är det kommande leveranser av vår- och sommarnyheter för företaget som ska betalas, så mitt fokus av inköp kommer helt klart ligga på den sidan.

Mina tre bästa tips för att få en bättre helg? Långa frukostar, inga alarm/måsten och roliga middagsplaner är alltid något som funkar för att få en bättre helg enligt mig! Härliga helger behövs verkligen när man har det så intensivt i veckorna som många av oss har.

Tre morgonrutiner jag har? (Detta gäller alla mornar förutom under jobbperioder som dessa när jag går hemifrån innan klockan ens är 04...) Mina morgonrutiner är att jag tar en morgon-powerwalk, äter frukost i lugn och ro och alltid tar påtår av min kaffekopp.

#1 - Jessica Högberg

Härlig lista. Hoppas du slipper jobba extra snart❤

#2 - Bella

Vilken rolig lista, så kul att läsa!

#3 - Mirre Sweetwords

Jag känner lite lika att jag går jobbar med något jag eg ej vill att det inte är min dröm alls, men man måste ju. Samt jag går mest i jobbkläder, jag tänker på det ibland då jag städar kontorsstädning eller andra objekt i h jag sminkar mig ju typ inget då och har bara arbetskläder,de ser ju bara mig så, de förknippar ju mug med det. Jag är ju egentligen klädd och smink intresserad men det ser ju ej dom. Det spelar väl ingen roll egentligen, men du försörjer jag menar, de ser en tröttare och tråkigare mig jämt

Svar: Tror att det är så viktigt att våga förändra och få göra det man verkligen vill och brinner för. Och ja precis, så tänker jag också, går bara i mina tråkiga arbetskläder när jag städar och en knut på huvudet, älskar egentligen att få klä upp mig och göra mig fin men det vet ju ingen på arbetet! Man känner sig lika tråkig som man ser ut och det är ju inte det man vill utstråla!
Johanna Utterberg

#4 - Mirre Sweetwords

Sorry för autokorrigering på vissa ord, men du förstår hur jag menar hihi

#5 - Dixi Wonderland

Jag hoppas verkligen att Stylemood kommer växa så mycket att du endast behöver jobba med det. Förstår hur jobbigt det måste vara att ha fler än ett jobb. det tar så mycket tid och kräver så enormt mycket planering :/ Kämpa på <3

#6 - rememberthiis.blogg.se

Såå snyggt mobilskal !

#7 - Days by Johanna

Härlig weekendtag! :)

#8 - Lorissa Lovebomb

Mina underkläder börjar också ta slut och jag funderar ärligt talat på att köpa nya, hahaha, istället för att tvätta >.<

#9 - Jeanette

Vilken rolig lista :)

#10 - elin

Sv: Åh tack finis , men åh så roligt att läsa , vill också uppdatera min garderob :)

#11 - Netti Starby

Kul läsning och nu blev jag också sugen på dajm! <3 Kramis

#12 - Sarah

hej allt bra =)

#13 - Ellen Gräntz

Önskar också att jag kunde leva på någon form av eget företagande istället för att vara en del av någon annans med allt det du beskriver. Någon gång förhoppningsvis!

#14 - MALIN

Vilken härlig lista :) Ha en bra lördag! Kram

#15 - NICOLE

Så härlig lista :) Och så snyggt skal! =) Härligt med helg, njut nu av den!

#16 - Sara

Vilken trevlig lista! Hoppas att du kan börja leva på endast ditt företag senare, förstår att det är en stor dröm.
Kram

#17 - Pauline Hurtig

älskar dina dom här inläggen, så sugen jag blev på daim haha

Svar: åhh tack vad glad jag blir vännen <3 hihi, jag hann aldrig äta daim igår, så har kvar den tills idag!
Johanna Utterberg

#18 - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Volang toppar är verkligen så snyggt! :) Du ska uppdatera kulplanerna med mig!! Inte den här veckan, men veckan efter är jag super taggad och ska ha luckor öppna!! <3

Svar: Eller hur, så fint! JAAAAA, fan nästa vecka måste vi ses, behöver din energi för mitt liv!!! Jag jobbar ju så tidigt så kan nog nästan vilken eftermiddag som helst bara slå en signal eller messa så bestämmer vi! <3
Johanna Utterberg