JOHANNA UTTERBERG - SPONSRAT INLÄGG: DIGITALA FÖRETAGET

Johanna Utterberg

SPONSRAT INLÄGG: DIGITALA FÖRETAGET
- Inlägget är sponsrat och presenteras i samarbete med Digitala Företaget, www.digitalaforetaget.se -
Som företagare vet jag hur jobbigt det kan vara med bokföringen och desto svårare om man varken har intresse för att ta sig an och faktiskt lära sig det eller känner att tiden inte räcker till. Jag tycker att det är viktigt att kunna prioritera det man är bäst på, exempelvis försäljning och tjänsterna som får företaget att blomstra och skapa intäkter och så kan man låta någon annan sköta redovisningen. Därför vill jag tipsa om Digitala Företaget som är en av lösningarna för att lättare sköta bokföringen! I deras bokföringsapp sköter man allting enkelt och smidigt i telefonen eller på webben, oavsett om det är faktureringar, körjournaler, tidrapportering eller annan företagsadministration och så fixar redovisningsbyrån resten sen! Det är ett modernt arbetssätt, där du alltså lämnar allt material via appen, redovisningsbyrån kvalitetssäkrar detta och har direkt kommunikation med dig som företagare, de bokför underlaget och du får rapporter, bra ekonomiöversikt och kan lägga fokuset på företagets inkomst-grundande del. Bokföring via en app liksom!
Appen har många olika funktioner vilket gör att du kan sköta företagsadminstrationen just där och ordning är ju A och O när man driver företag vilket underlättar om allt bokföringsunderlag kan samlas på ett och samma ställe, som i telefonen. Du fotar enkelt kvitton och fakturor direkt i appen (hur många ställen kan man inte sprida ut papper, kvitton och betalningsavier på annars?), skapar och skickar kundfakturor efter varje färdigt arbete, tidsrapporterar och upprättar körjournal efter avslutad körning. För att komma igång med Digitala Företaget och appen så laddar du ner den direkt i mobilen eller loggar in på deras webbplats. Du väljer själv en redovisningsbyrå och sen är det bara att köra och få mer tid över till de mer praktiska delarna av ditt företag, du sköter bokföringen utan att behöva göra den! Läs mer om Digitala Företaget och appen på www.digitalaföretaget.se.
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!
#1 - MALINDENISE

Vilket bra tips!!

#2 - Amanda

Sådant roligt samarbete <3

#3 - Annie

Låter ju riktigt bra! :)
Hoppas du får/har en bra måndag<3

#4 - Linnea

Häftigt med eget företag!

#5 - Sanna

Låter väldigt smidigt :)

#6 - Netti Starby

Så himla bra tips! :-D Kramis

#7 - Hanna

Ja men precis de kommer så fint i framtiden! <3

#8 - NATALIA

Så bra sida :)

#9 - Jeanette

Men vilket bra tips :) Måste vara så skönt med den där hjälpen

Sv: Men vad roligt att du fått halsbandet och att du gillar det! :)

#10 - Kattis

Så många smarta lösningar det finns nu för tiden för att underlätta företagandet!☺

#11 - Louise

Bra tips! :)

#12 - Carro

Så smidigt! :)

#13 - Gabriella

Åh så smart!!

#14 - Cecilia

ha en fin kväll<3

#15 - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Är det okej att göra så? För jag har läst att man måste spara originalkvitton så man får inte fota av kvitton och ha enbart foton som underlag. Men det kanske har ändrats? :)

Svar: Du måste alltid spara all ekonomisk dokumentation i 7 år så även om du fotar och skickar till redovisningsbyrån måste du förvara alla orginalkvitton någonstans för avstämning om så behövs. Men för själva bokföringsunderlaget som redovisningsbyrån använder kan du fota av kvitto direkt med mobilen. :)
Johanna Utterberg

#16 - My

Smart och bra tips :D

#17 - Beatrice Jakobsson - Fotograf

Låter verkligen som en fantastisk app! :) Dock inget för mig men annars låter den helt fantastiskt! :D

#18 - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Då förstår jag. Hade inte koll på hur det funkar med redovisningsbyrå. Jag kör ju all bokföring själv :)

Svar: Nej det har inte jag heller riktigt alltid, men har pluggat till redovisningsassistent och kör också all min bokföring själv, så det är kul och kunna tipsa om sånt som kan förenkla bokföringen om man upplever den som svår eller tidskrävande :)
Johanna Utterberg