JOHANNA UTTERBERG - INFÖR ALLA HJÄRTANS DAG

Johanna Utterberg

INFÖR ALLA HJÄRTANS DAG
- Inlägget är sponsrat och presenteras i samarbete med M:dont Media, www.sinamatic.se -
Är ni bra på att göra något litet extra på alla hjärtans dag och hur förbereder ni er, är det ni eller er partner som överraskar? Jag och min fina karl är väldigt relaxa när det kommer till just den dagen, vi skålar gärna i bubbel och njuter av mysiga kvällar tillsammans många andra gånger på året för att fira saker. Dock fick jag lite nya tankar när jag lyssnade på Alice och Biancas podcast och tyckte det var så himla befriande och härligt att höra om vad de gör för att överraska och jobba på sina relationer på olika vis och ett exempel som kom upp var att göra sig lite extra fin för sin partner vid speciella tillfällen och det håller jag verkligen med om, det är en sån boostande grej. Så piffa upp dig själv inför alla hjärtans dag, överraska din partner med nya fina underkläder eller kanske sexleksaker för det där extra pirret? Eller varför inte bara planera världens mest romantiska hemmamiddag? Det finns massor av enkla saker att göra för att uppmärksamma den man tycker allra mest om och det behöver inte kosta en hel förmögenhet, utan jag tycker att just de där små sakerna som att klä upp sig lite eller duka upp en ost-/charkbricka en vanlig vardagskväll är det allra bästa, särskilt när man som minst förväntar sig dem! Håller ni inte med?
Jag tänkte faktiskt försöka att ta till min mer romantiska sida och på något sätt överraska Patrik på årets alla hjärtans dag, han är en sån stor del i att jag har möjligheten att göra det jag gör idag eftersom han jämt hejar på mig, han är min trygga punkt i min annars väldigt impulshektiska-snilleblixts-vardag och han är duktig på att vara generös mot mig på olika sätt. Han är kärlek från topp till tå och jag är så tacksam som har honom. Ett av årets mål är att bli bättre på att visa min tacksamhet för alla de guldstjärnor jag har i min omgivning, så min tanke är att köpa honom något han tycker väldigt mycket om (han är ett riktigt choklad-fan bland annat) och bjuda honom på nygräddade våfflor till frukost. Till kvällen tänker jag klä upp mig lite och föreslå bubbel och plockmiddag. Tror ni han blir glad? Kan nästan garantera att han kommer tycka att våfflorna är höjdpunkten på dagen, och bubblet, för såna är vi! 
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!
#1 - Maria

Jag har inga planer alls för den dagen, har aldrig firat den och tänker nog inte göra det i år heller :)

Svar: Det måste man inte ha tycker jag! :)
Johanna Utterberg

#2 - ullie

ja vi myser ofta o inte alltid så säkert med paket det kan bli blommor o kanske choklad o sen barnens teckningar fniss

#3 - Ajli Müller

Gud så fint! Jag minns inte om jag och Erik brukar fira alla hjärtans dag..! Men kanske i år!!!

#4 - Carro

Hihi vad gulligt! :)

#5 - Denise

Förra året var min och sambons första alla hjärtans dag ihop och den vara AMAZING. Så förväntningarna på det här året är ju minst sagt skyhöga :)

#6 - Johanna

Oh smart att tipsa om alla hjärtans dag redan. Så att man kanske ska slippa få den där sista minuten buketten från ica. Haha såg förra året kö till blommorna på alla hjärtans dag!

Ha en super grym dag

#7 - Isabelle

kan passa på att slänga in en bonus där, använd kod NY2018 så har ni 20% rabatt på alla våra nyheter fram till den 15/1
kolla in på https://sinamatic.se

Svar: Toppen med en rabattkod!! :)
Johanna Utterberg